Select Page

Ai nevoie de tehnici și instrumente de calmare, reducere a stresului și anxietății, gestionare a emoțiilor dificile și cultivare a compasiunii? Accesează programele online self paced 7 Zile de Liniste, 7 Zile de Calm, 7 Zile de Acceptare si 7 Zile de Blandete!

Programele sunt online, le poți face în propriul tău ritm și conțin câte 7 practici audio ghidate cu ajutorul cărora te vei centra, relaxa, vei învăța să gestionezi cu calm orice situație de criză din viața ta personală sau profesională si vei învața să cultivi bucuria si pacea interioara.

CINE TE VA INDRUMA

Liliana Paraipan

Liliana Paraipan

Qualified Mindfulness Teacher & NeuroMindfulness Senior Coach

Liliana Paraipan este Qualified Mindfulness Teacher la Mindful Academy si Senior Practitioner NeuroMindfulness Institute. Are o carieră  profesională ce numără 10 ani de experiență în domeniul pieței financiare și alți 15 ani de antreprenoriat în domeniul wellbeing. Începând cu 2012 însă, a întâlnit practica mindfulness și asta i-a schimbat viața în bine. „Mindfulness m-a reînvățat să fiu bine cu mine și să fac față cu reziliență situațiilor provocatoare din viața mea.  Iar în 2017, am decis să mă dedic total acestui domeniu, astfel că m-am certificat și specializat în mindfulness, mai exact metoda MBSR (Mindfulness based Stress Reduction).” Alături de formarea de Mindfulness Teacher, Liliana a urmat numeroase cursuri de specializare la Oxford University Mindfulness Centre, Center for Mindful Self-Compassion, Search Inside Yourself (Google). În 2021 a obținut specializarea de Senior Practitioner de la NeuroMindfulness Institute. Este în primul rând practicant și apoi profesor de mindfulness, scopul Lilianei fiind acela de  oferi clienților  programe personalizate aplicabile imediat în viața reală, menite să aducă echilibrul și bucuria.

Ce spun clienții

Multumesc Liliana: tehnici usor de facut si cu efect benefic!
Programul îmi face bine si ma bucur sa pot practica! Dorica

Super, exercitiile chiar funcționează, mai ales cele de respiratie conștientă. Simt relaxarea imediat! Andreea

Invăț să fiu atentă la mesajele pe care corpul mi le transmite. Sunt mai atentă la modul cum respir iar scanarea corporală imi e de mare ajutor pentru reducerea stărilor de anxietate! Mulțumesc! Recomand cu toată increderea! Silvia

Plugin powered by Kapsule Corp