fbpx

Selectați Pagina

Ai mintea agitată tot timpul? Cu greu reușești să lași deoparte îngrijorările și anxietatea? Analizezi, planifici, gândești excesiv, iei decizii, judeci, te lași prins în distrageri și găsești relaxarea aproape imposibilă?

Acest program ONLINE self paced îți oferă 7 exerciții și instrumente de schimbare a modului de raportare față de gândurile tale, astfel încât tu să ieși din spirala negativității și a ingrijorărilor care te invadează.

nivel începător

potrivit oricărui nivel de practică, inclusiv începătorilor

PLATFORMA CURS

ai acces nelimitat la o platformă de curs, unde găsești și descarci exercițiile zilnice în format audio

l

REMINDERE

primești remindere zilnice pe email care te ajută să practici zilnic

DE LA SIMPLU LA COMPLEX

programul de 7 zile se clădeste treptat, de la simplu la complex.

Despre program
Stiai că în mintea noastră circulă între 60000-80000 gânduri pe zi? Asta înseamnă între 2500 – 3300 gânduri pe oră. Mai mult decat atat, 80% dintre acestea sunt negative si peste 95% dintre ele se repetă.

Gândurile ne creează experiența de viață…și dacă cele mai obișnuite gânduri ale noastre sunt îngrijorări, ajungem să trăim în anxietate și stres.

Cele 7 meditații ale programului te vor ajuta să-ți observi spirala gândurilor și emoțiilor negative și te vor învăța să te detașezi de conținutul acestora pentru a te elibera din stres și anxietate.

Iată mai jos cele 7 meditații!

Ziua 1 - Meditație pentru a ieși din agitația minții
Un exercitiu simplu care te va ajuta să te raportezi mai eficient la procesul de gândire. Vei exersa etichetarea gândurilor care vin si pleacă, ceea ce te ajută să ieși din bucla unei minți agitate.
Ziua 2 - Exercițiul "Observ că am acest gând"
Un exercițiu eficient de a lucra cu gândurile. Probabil că unul din cele mai revelatoare exerciții ca să înțelegem puterea practicii mindfulness este atunci când ne dăm seama, experiențial,  că gandurile sunt doar niste imagini sau cuvinte care circulă prin mintea noastra si că nu reprezintă neaparat ceea ce suntem. Gândurile sunt doar niște evenimente mentale.
Ziua 3 - Vizualizare pentru a te detașa de gândurile negative
Un exercițiu de vizualizare care te va ajuta să te așezi în poziția de observator al gândurilor tale!
Ziua 4 - Exercițiul "Cum lucrez cu îngrijorările"
O tehnică prin care vei putea lucra cu principale îngrijorări pe care le ai. Îti vei ajuta mintea să se elibereze de stres dacă iti vei dedica un timp special pt rezolvarea problemelor.
Ziua 5 - Practica S.T.O.P.
Un mod informal de a practica mindfulness pentru a reduce stresul și anxietatea în viața de zi cu zi este sintetizat în acronimul S.T.O.P, care conturează o metodă foarte simplă și eficientă de a readuce corpul și mintea în echilibru.
Ziua 6 - Meditație pentru gestionarea gândurilor
Meditație revelatoare cu privire la observatorul din spatele procesului de gândire. Cine suntem noi care ne putem uita la gândurile noastre?  Putem să vedem că suntem martoul gandurilor noatre? Că nu suntem de fapt gândurile noastre? Le putem observa fără a ne identifica cu ele?
Ziua 7 - Meditație pentru acceptare
O practică în care vom învăța să ne îndreptăm atenția către partea neplăcută a experienței noastre.  Ne indreptăm voit atenția asupra provocărilor și încercăm să ne conectăm cu senzațiile fizice, cu emoțiile produse de aceste provocări cu scopul de a învăța să le conștientizăm și să le facem față mai ușor. De asemenea, încercăm să găsim părțile plăcute în orice situație.

DESPRE FACILITATOR

LILIANA PARAIPAN

Profesor acreditat de mindfulness - MBSR (Mindfulness based Stress Reduction) la Mindful Academy Spania si Senior Practitioneer la NeuroMindfulness Institute Franta.
 De-a lungul anilor, a urmat numeroase alte cursuri de pregătire la Oxford Mindfulness Centre, Center for Mindful Self Compassion, Search Inside Yourself (Google).
Liliana este  în primul rând practicant și apoi profesor de mindfulness, scopul ei fiind acela de  oferi clienților  programe personalizate aplicabile imediat în viața reală, menite să aducă echilibrul și bucuria.

Ce spun cei care au cumpărat programul

“Chiar am inteles ca gandurile negative sunt interpretarea mea personala, nu trebuie sa le dau mare importanta, ci sa ma conectez mai mult pe clipa prezenta si pe respiratie.”

Ruxandra

​Meditatii sunt foarte usoare si cu rezultate foarte bune. Chiar am reusit sa “ anulez”’ puterea gândului care ma deranja de ceva vreme!
O sa aplic mereu aceste tehnici! ????

Dorina

“De trei zile am inceput exercitiile si observ ca au efect instant. Ma simt mult mai bine in pielea mea, parca se instaleaza un echilibru in mine si mintea imi este mult mai clara, calma si lucida. Sunt bucuroasa ca am descoperit aceasta metoda.Multumesc mult!!! Imi este de mare folos.”

Bogdana

​Toate cele 7 practici mi-au fost de folos în găsirea stării de bine, m-au ajutat sa găsesc alta perspectiva asupra a ceea ce întâmplă cu gândurile și comportamentele noastre. Multumesc!

Laura

“​Într-adevăr crearea acestui spațiu între mine și gânduri ajută la scăderea influenței gândului negativ asupra mea. Mulțumesc! ????​”

Camelia

​”Un program foarte util mai ales cand ingrijorările pun stăpânire pe mintea ta! Cateva tehnici pe care le voi utiliza toataă viața! ”

Diana

Asculta GRATUIT o meditatie ghidată de reducere a stresului

Când începe și se sfărșește cursul?

Cursul începe imediat după achiziție și se sfârșește atunci când parcurgi toate cele 7 practici și video-urile explicative aferente.

Deși tu ai trecut prin materiale, ai acces pe viață la practici și informațiile din acest curs.

Cât timp am acces la curs?

Chiar și după ce parcurgi tot cursul, vei avea acces pe viață la practicile și informațiile din acest curs.

Cum se procedează dacă nu sunt mulțumit(ă) de curs?

Banii se returnează integral în termen de 14 zile de la data achiziției conform legii.

Plugin powered by Kapsule Corp