fbpx

Selectați Pagina

Ai nevoie de tehnici și instrumente de calmare, reducere a stresului și anxietății, gestionare a emoțiilor dificile și cultivare a compasiunii? Accesează programele online self paced 7 Zile de Liniste, 7 Zile de Calm, 7 Zile de Acceptare , 7 Zile de Blandete!

Programele sunt online, le poți face în propriul tău ritm și conțin câte 7 practici audio ghidate cu ajutorul cărora te vei centra, relaxa, vei învăța să gestionezi cu calm orice situație de criză din viața ta personală sau profesională si vei învața să cultivi bucuria si pacea interioara.

O luna de mindfulness

Vrei să-ți creezi o rutină de meditație mindfulness? Ai mai meditat dar nu reusesti sa îți păstrezi motivația ca să practici constant?

Iti propun un program self paced de 28 de practici zilnice care au ca scop cultivarea stării de prezență, clarificarea minții, echilibrarea emoțională și cultivarea compasiunii. Totul pentru a gestiona mai bine răspunsul la situațiile de stres din viața de zi cu zi.

Pachet 4 sesiuni individuale de mindfulness

Program online, live de 4 sesiuni individuale experiențiale de practică mindfulness, care au ca scop cultivarea stării de prezență, clarificarea minții, echilibrarea emoțională și cultivarea compasiunii. Totul pentru a gestiona mai bine răspunsul la situațiile de stres din viața ta de zi cu zi. Cele 4 sesiuni au loc online, în aplicația Zoom și au o durată de aprox 60 min/fiecare. Orarul întâlnirilor este flexibil, in funcție de disponibilitatea ta.

7 zile de liniste

Simți că ești într-o permanentă agitație și stare de stres? Corpul tău nu cunoaște relaxarea? Tehnicile de respirație constientă, centrare și ancorare în corp și simturi te vor învăța cum să intri mai ușor într-o stare de relaxare profundă.

Program online self-paced care îti oferă 7 practici zilnice, de maxim 10 minute fiecare, care te vor ajuta să te recentrezi, să te ancorezi în corp și să-ți regăsești calmul interior, fie că ești acasă sau la job. Practicile zilnice îți vor aduce rezultate imediate ce vor avea impact pozitiv asupra vieții tale personale si profesionale.

7 zile de calm

Ai mintea agitată tot timpul? Cu greu reușești să lași deoparte îngrijorările și anxietatea? Analizezi, planifici, gândești excesiv, iei decizii, judeci, te lași prins în distrageri și găsești relaxarea aproape imposibilă?

Acest program ONLINE self paced îți oferă 7 exerciții și instrumente de schimbare a modului de raportare față de gândurile tale, astfel încât tu să ieși din spirala negativității și a ingrijorărilor care te invadează. Iti ofera 7 practici de mindfulness prin care vei reusi sa iti gestionezi gandurile si emotiile dificile.

7 zile de acceptare - online, self paced

Trăiești deseori momente de frică, furie sau frustrare pe care nu știi să le gestionezi? Emotiile îți influențează toate aspectele vieții, sunt parte din tine și merită să înveți cum să relaționezi cu ele ca să îți fie bine.

Programul online self paced care îți oferă 7 exerciții de identificare, conștientizare și acceptare a emoțiilor tale, astfel încât să poți oricând să dizolvi o emoție dificilă și să aduci un strop de bucurie în mijlocul unei situații provocatoare.

7 zile de blandete, online, self paced

Simți că ești într-un moment de blocaj și nu-ți găsești locul într-o lume în care predomină separarea și propriul interes? Îți propunem un program de conectare cu vocea inimii tale, de reducere a puterii criticului interior și de cultivare a compasiunii și iubirii de sine.

Program online self paced de 7 zile care iti va deschide inima, va debloca energia creativă și îți va creste iubirea de sine.

Cine te ghidează?

Liliana Paraipan

Liliana Paraipan

Qualified Mindfulness Teacher & NeuroMindfulness Senior Coach

Sunt Liliana Paraipan si sunt Qualified Mindfulness Teacher la Mindful Academy si Senior Practitioner NeuroMindfulness Institute. Am o carieră  profesională ce numără 10 ani de experiență în domeniul pieței financiare și alți 15 ani de antreprenoriat în domeniul wellbeing. Începând cu 2012 însă, a întâlnit practica mindfulness și asta i-a schimbat viața în bine. „Mindfulness m-a reînvățat să fiu bine cu mine și să fac față cu reziliență situațiilor provocatoare din viața mea.  Iar în 2017, am decis să mă dedic total acestui domeniu, astfel că m-am certificat și specializat în mindfulness, mai exact metoda MBSR (Mindfulness based Stress Reduction).” Alături de formarea de Mindfulness Teacher, Liliana a urmat numeroase cursuri de specializare la Oxford University Mindfulness Centre, Center for Mindful Self-Compassion, Search Inside Yourself (Google). În 2021 a obținut specializarea de Senior Practitioner de la NeuroMindfulness Institute. Este în primul rând practicant și apoi profesor de mindfulness, scopul Lilianei fiind acela de  oferi clienților  programe personalizate aplicabile imediat în viața reală, menite să aducă echilibrul și bucuria.

Ce spun clienții

“Chiar am inteles ca gandurile negative sunt interpretarea mea personala, nu trebuie sa le dau mare importanta, ci sa ma conectez mai mult pe clipa prezenta si pe respiratie.”
Ruxandra

​”Meditatii sunt foarte usoare si cu rezultate foarte bune. Chiar am reusit sa “ anulez”’ puterea gândului care ma deranja de ceva vreme!
O sa aplic mereu aceste tehnici! ????”
Dorina

“Invăț să fiu atentă la mesajele pe care corpul mi le transmite. Sunt mai atentă la modul cum respir iar scanarea corporală imi e de mare ajutor pentru reducerea stărilor de anxietate! Mulțumesc! Recomand cu toată increderea!”
Silvia

​”Multumesc Liliana: tehnici usor de facut si cu efect benefic!
Programul îmi face bine si ma bucur sa pot practica!????”
Dorica

Plugin powered by Kapsule Corp