Select Page

Ai nevoie de tehnici și instrumente de calmare, reducere a stresului și anxietății, gestionare a emoțiilor dificile și cultivare a pozitivității? Programul Mindfulness Basics cuprinde toate cele 28 de practici aferente programelor Relax Your Body, Calm your Mind, Master your Emotions și Open your Heart.

Cumpără 4 în 1 și beneficiezi de un preț imbatabil!

Programul este online, îl poți face în propriul tău ritm și conține 28 de practici audio ghidate cu ajutorul cărora te vei centra, relaxa, vei învăța să gestionezi cu calm orice situație de criză din viața ta personală sau profesională si vei învîța să cultivi bucuria si pacea interioara.

VEI PRIMI CA BONUS

Acces la o sesiune live de practică săptămânală Aici si Acum.

Cod de reducere de 10% pentru alte programe Mindfulness Romania

DESPRE FACILITATOR

Liliana Paraipan are o carieră  profesională ce numără 10 ani de experiență în domeniul pieței financiare și alți 15 ani de antreprenoriat în domeniul wellbeing. Începând cu 2012 însă, a întâlnit practica mindfulness și asta i-a schimbat viața în bine. „Mindfulness m-a reînvățat să fiu bine cu mine și să fac față cu reziliență situațiilor provocatoare din viața mea.  Iar în 2017, am decis să mă dedic total acestui domeniu, astfel că m-am certificat și specializat în mindfulness, mai exact metoda MBSR (Mindfulness based Stress Reduction).”
Este în primul rând practicant și apoi profesor de mindfulness, scopul Lilianei fiind acela de  oferi clienților  programe personalizate aplicabile imediat în viața reală, menite să aducă echilibrul și bucuria.

Ce spun clienții

Multumesc Liliana: tehnici usor de facut si cu efect benefic!
Programul îmi face bine si ma bucur sa pot practica!

Dorica

Super, exercitiile chiar funcționează, mai ales cele de respiratie conștientă. Simt relaxarea imediat!

Andreea

Invăț să fiu atentă la mesajele pe care corpul mi le transmite. Sunt mai atentă la modul cum respir iar scanarea corporală imi e de mare ajutor pentru reducerea stărilor de anxietate! Mulțumesc! Recomand cu toată increderea!

Silvia

Înscrie-te gratuit la minicursul de 5 zile mindfulness

Înscrie-te gratuit la minicursul de 5 zile mindfulness

Alătură-te comunității Mindfulness Romania pentru a primi cele mai noi articole, sfaturi și meditații ghidate direct în căsuța ta de e-mail. 

Te-ai înscris cu succes la minicursul gratuit! Verifică-ți căsuța de e-mail pentru a începe minicursul!