Programe live și self paced dedicate începătorilor în mindfulness, acelora care au nevoie de ghidaj, înțelegerea noțiunilor de neuroștiință & psihologie ajutătoare precum și de susținere în a transforma meditația într-o rutină de zi cu zi. Învață Mindfulness alături de un profesor acreditat internațional.

un corp liniștit. o minte calmă.

Curs practic, online live, de 4 săptămâni, dedicat începătorilor care au nevoie de ghidaj, înțelegerea noțiunilor de neuroștiință & psihologie ajutătoare precum și de susținere în a transforma meditația într-o rutină de zi cu zi.

7 ZILE DE LINISTE

Program online self-paced de meditatii pentru centrare, prezență și conectare cu corpul. Îti oferă acces la 7 practici zilnice, de maxim 10 minute fiecare, care te vor ajuta să te recentrezi, să te ancorezi în corp și să-ți regăsești calmul interior, fie că ești acasă sau la job. Practicile zilnice îți vor aduce rezultate imediate.

7 ZILE DE CALM

Program de meditatii pentru reducerea anxietatii și calmarea minții. Acest program online self paced îți oferă 7 exerciții și instrumente de schimbare a modului de raportare față de gândurile tale, astfel încât tu să ieși din spirala negativității și a ingrijorărilor care te invadează.