fbpx

Selectați Pagina

PUTEREA MINDFULNESS - o lună de practică

Vrei să-ți trăiești viața cu sens și să simți din nou bucuria simplă a lucrurilor mărunte? Vrei să trăiești în echilibru cu tine și cu lumea?

In curând ediția a 3 a!

PUTEREA MINDFULNESS - O LUNĂ DE PRACTICĂ

Un curs online de mindfulness ce îți va transforma viața prin puterea conștientizării și a conexiunii cu tine

In curând ediția a 3 a!

Puterea Mindfulness este un program online destinat celor dedicați dezvoltării personale și transformării interioare. Conceput ca o călătorie în 4 pași, programul te ajută să îți dezvolți treptat abilități de mindfulness, miniobiceiuri sănătoase și o rutină de meditație care îți vor transforma modul în care privești viața și în care te raportezi la realitate. Fericirea și starea ta de bine depind de alegerile pe care le faci zi de zi!

Călătoria ta va începe cu reconectarea cu respirația și corpul tău, va continua cu gestionarea gândurilor și tiparelor mentale, te va ajuta să integrezi emoțiile dificile și îți va aduce bucuria autentică în inimă. Te voi însoți pas cu pas în călătoria ta spre o minte calmă și o inimă deschisă.

5 sesiuni live

5 sesiuni live săptămânale în care vei avea acces la concepte și instrumente practice

28 exerciții ghidate

28 de exerciții și practici ghidate pe care le putea face individual, în ritmul tău propriu

l

caiet 28 exerciții

un caiet cu 28 de exerciții în care îți vei putea nota conștientizările și trările

ACCES PE VIAȚĂ

Oricând vei avea nevoie să te reechilibrezi, vei putea accesa practicile fără costuri suplimentare.

Accesează Puterea Mindfulness, o practică veche de mii de ani și ale cărei beneficii sunt susținute de peste 6000 studii științifice și aplic-o imediat în viața ta. Ai acces live la un profesor acreditat de mindfulness, metoda MBSR care te va ghida pas cu pas pe parcursul călătoriei tale.

DESPRE FACILITATOR

LILIANA PARAIPAN - profesor de mindfulness & health coach

Liliana are o carieră profesională ce numără 10 ani de experiență în domeniul pieței financiare și alți 15 ani de antreprenoriat în domeniul spa și wellbeing. Începând cu 2012 însă, a întâlnit practica mindfulness și asta i-a schimbat viața în bine. „Mindfulness m-a reînvățat să fiu bine cu mine și să fac față cu reziliență situațiilor provocatoare din viața mea. Iar în 2017, am decis să mă dedic total acestui domeniu, astfel că m-am certificat și specializat în mindfulness, mai exact metoda MBSR (Mindfulness based Stress Reduction dezvoltată de Jon Kabat-Zinn).” Au urmat numeroase cursuri de pregătire la Oxford University Mindfulness Centre, Center for Mindful Self-Compassion – University of Massachussetts Medical School si Search Inside Yourself (Google).

Este în primul rând practicant și apoi profesor de mindfulness, scopul Lilianei fiind acela de oferi clienților programe personalizate aplicabile imediat în viața reală, menite să aducă echilibrul și bucuria.Pasionată de abordarea holistică a ființei umane și de a trăi sănătos, Liliana a renunțat la viața agitată a Bucureștiului și, împreună cu soțul și cei trei copii, a ales o viață trăită mai simplu, mai aproape de natură, pe care acum o împărtășește cu toți cei care îi trec pragul, la Forest Villa -Detox & Mindfulness. Certificată ca profesor de mindfulness (MBSR – Mindfulness Based Stress Reduction) și Health Coach (Integrative Nutrition Institute), Liliana crează programe de wellbeing pentru companii și individuali pe care le implementează fie online, fie în propriul retreat situat la Cisnădioara, Sibiu.

 

CE TEMATICI VOM ABORDA

Potrivit chiar și dacă nu ai mai practicat mindfulness până acum, programul abordează 4 paliere de lucru, pe parcursul cărora vom practica exerciții de centrare și reconectare cu respirația și corpul tău, tehnici practice pentru calmarea minții în condiții de stres, vom lucra cu instrumente pentru creșterea rezilienței emoționale și practici de compasiune care să te ajute să trăiești în echilibru cu adevărul tău cel mai profund și în armonie cu cei din jur.

CORP & SIMȚURI

Plonjăm în oceanul interior. Ne ancorăm în respirație, ascultăm mesajele corpului. Învățăm să fim mai mult decât să facem.

EMOȚII

Îmblânzim ceea ce simțim. Pășim pe drumul spre echilibrul emoțional. Acceptăm și integrăm emoțiile dificile.

GÂNDURI

Trecem de la o minte agitată la claritate și calm. Învățăm cum facem mici schimbări pentru o viață mai liniștită.

BUCURIE & COMPASIUNE

Ne deschidem inima și ne învăluim în iubire. Cultivăm iertarea, bunătatea și compasiunea.

ÎNSCRIE-TE ACUM ȘI PRIMEȘTI

Practică zilnică de meditație ghidată – în fiecare zi vei avea acces la câte o meditație audio menită să te ajute să aprofundezi tematica săptămânală. Vei începe cu practici scurte de 5-10 minute și cu cât avansezi în program durata meditațiilor va crește până la 20-30 minute

Exerciții zilnice de reflecție ca instrumente de aprofundare a înțelegerii de sine. Fiecare practică zilnică va fi însoțită de o pagină de reflecție pe care o vei completa în liniștea spațiului tău propriu.

Sesiuni live cu explicațiile științifice care susțin puterea practicii mindfulness astfel ca tu să înțelegi la nivel cognitiv ceea ce aplici în practica zilnică. În fiecare săptămână, vei participa la o sesiune despre neuroștiința care susține practica meditației mindfulness.

Sprijinul unei comunități de practică – timp de o lună, vei putea participa la sesiunile live, online, de practică, menite să te ajute în stabilirea unei rutine de meditație și în înțelegerea mai profundă a conceptelor de mindfulness în viața ta

DE CE PUTEREA MINDFULNESS

Momentul prezent este spațiul în care se formează realitatea vieții noastre. Cariera, relațiile noastre, spațiul nostru interior, experiențele pe care le trăim izvorăsc din gândurile, simțirile și emoțiile pe care le simțim moment cu moment. Și totuși, mulți dintre noi ne trăim viața în funcție de listele de “to do” sau lăsându-ne distrași de diverși factori externi.

Suntem într-o alergare continuă de când ne trezim dimineața până seara la culcare, iar dacă tragem linie, nu găsim nimic care să ne aducă împlinire.

Interacționăm cu numeroși oameni de-a lungul zilelor, însă cu foarte puțini reușim să avem relații profunde, autentice și pline de sens.

Ne trăim viața pe pilot automat, prinși în lista de to do, gândurile și emoțiile neplăcute care ne colorează realitatea și considerăm aceasta ca fiind normalitatea. Și deși ne propunem an de an să luăm timp pentru noi, să reflectăm și să facem schimbări, deseori acest timp nu îl găsim niciodată.

Atunci când începem să practicăm mindfulness și simțim puterea transformatoare a acestuia, ne schimbăm de fapt modalitatea de raportare la realitatea din jurul nostru. Interiorul nostru devine prioritar, iar factorii externi își pierd încet încet din influență. Viața capătă o altă semnificație, găsim bucurie, liniște interioară și sens.

EȘTI DESCHIS SĂ TRĂIEȘTI CONȘTIENT, ÎNTR-O STARE DE LINIȘTE, CALM ȘI BUCURIE INTERIOARĂ ?

EȘTI GATA SĂ TE SIMȚI VIU ȘI SĂ LAȘI DEOPARTE NEGATIVITATEA ȘI BLOCAJELE CARE TE ȚIN PE LOC?

EȘTI GATA SĂ ÎȚI CREEZI VIAȚA PE CARE O MERIȚI?

Dacă ai răspuns DA la întrebările de mai sus, te invit să experimentezi Puterea Mindfulness,

un program experiențial creat cu scopul de a te duce la următorul nivel al dezvoltării tale personale.

BENEFICIILE PROGRAMULUI

CA ÎNSCRIS LA CURS, VEI PRIMI CA BONUS:

Cod de reducere de 10% la retreatul ReConnect - Detox & Mindfulness

ReConnect este un retreat de 5 zile în care te reconectezi cu esența ființei tale, într-un ritm natural, firesc, blând, adaptat nevoilor tale. Acest retreat are loc trimestrial, într-o locație dedicată, la marginea pădurii, la Cisnădioara, în Jud. Sibiu.

O sesiune individuală de practică mindfulness cu Liliana Paraipan

O sesiune online, live, de 30 minute, în care vom lucra personalizat pe nevoile tale în fața stresului și pe modalitățile practice de a integra atitudinile mindfulness în viața ta actuală.

E-BOOK PRACTICI DE BUZUNAR

Pentru a te ajuta să aplici mindfulness-ul cât mai ușor în viața ta, am creat e-Book-ul Practici de buzunar ce conține 10 exerciții informale, simple, pe care le poți aplica imediat, oriunde și oricând pentru a-ți aduce un plus de calm, claritate și bucurie interioară. Aceste practici sunt simple, eficiente și cu rezultate vizibile imediat în starea ta de zi cu zi.

MINICURS 5 ZILE LESS STRESS

5 zile de exerciții simple dar eficiente de reducere a stresului pentru a-ți cultiva un alt tip de mentalitate față de stres care înseamnă nu doar o stopare a stresului pe moment, ci o modificare proactivă a felului în care primim, interpretăm și reacționăm în fața vieții, cultivând o deplină conștientizare a ei și noastră înșine.

CE ÎȚI VA ADUCE PRACTICA MINDFULNESS ÎN VIAȚA TA

CE SPUN ALȚI PARTICIPANȚI

„Programul m-a ajutat sa inteleg mai bine ceea ce gandesc si simt. Am devenit mai constienta de Viata care traieste prin mine, la fel cum traieste prin orice alta fiinta din Creatie, odata cu fiecare bataie a inimii mele (m-au ajutat mult exercitiile de scanare corporala, mai ales constientizarea din zona Inimii). De-a lungul celor 4 sesiuni, mi-am definit mai clar si in mod distinct cumva Sufletul, Mintea si Corpul fizic, putand sa analizez diferentiat la nivelul acestora. Am primit niste instrumente foarte utile de a lucra in continuare cu mine pentru atingerea si pastrarea echilibrului interior. Si pentru a cultiva compasiunea, bunatatea si iubirea fata de Fiinta care sunt in prezent – merit aceeasi grija si blandete dupa cum o merita si o acord si celor din jurul meu.”

Andreea Ionescu

„De catva timp subiectul ma intereseaza iar pandemia si izolarea impusa mi-a procurat timpul necesar. Programul propus de Liliana mi s-a parut o introducere excelenta in subiect dar de fapt a fost mult peste asteptarile mele. Cu multa seriozitate, profesionalism, dedicatie si marinimie Liliana a alcatuit o incursiune sistematica si explicita, uimitor de cuprinzatoare a metodei. Cu rabdare si blandete, palpabile chiar si in mediul virtual, Liliana ne-a condus prin labirintul personal si interpersonal, invatandu-ne sa contemplam si sa primim trairile interne la nivel fizic, mental si emotional. A fost o experienta nesperat de satisfacatoare care mi-a permis sa simt si sa inteleg contributia pozitiva a practicii in viata de zi cu zi. Multumesc Liliana!”

Simona Grossman

„Am participat la un Program cu adevarat special. Intr-o abundenta de programe si cursuri de dezvoltare personala simt ca acest Program mi-a transmis ceva ce vreau sa iau cu mine in viitor. Inca de acum cativa ani am citit despre Mindfulness. Suna la moda si exotic. Ceva m-a atras in mod special insa. Este una dintre experientele acelea despre care spunem „DA”, asta este pentru mine. Intr-o perioada asa de tulbure (de viata, social, politic, etc), apele mele s-au limpezit si aveam nevoie de asta ca de aer. Mindfulness este o practica minunata pentru mine. Nu este teoretic sau de pus in sertar. Am lucrat cu mine, cu corpul meu, cu emotiile mele, cu sufletul meu, ghidata de un om minunat, care simt ca lucreaza cu pasiune si mai ales compasiune. Mindfulness pentru mine nu mai este doar un termen modern, exotic, cool ci este un mod de lucru cu mine care sper sa imi devina stil de viata. Multumesc cu recunostinta Liliana pentru tot ce ne-ai transmis! Imi doresc sa te revad pe viitor si sa invat de la tine ce simti sa impartasesti cu noi!.”

Ioana Manolescu

Mindfulness este practica viitorului, o abordare diferita pentru cei in cautarea spiritualitatii, a sinelui, a evolutiei vibratiei interioare… D-na Liliana Paraipan este persoana cea mai potrivita pentru inceperea unei astfel de calatorii. Daca vrei sa schimbi lumea, incepi cu tine.”

Narcisa Miercan

POATE TE ÎNTREBI

CUI ESTE POTRIVIT CURSUL?

Cursul se adresează oricui și este potrivit oricărui nivel de practică mindfulness, inclusiv celor care nu au practicat niciodată. Cursul este astfel gândit și structurat ca să construiască pas cu pas abilitățile practicii, începând cu noțiunile de bază și exerciții de maxim 10 minute în primele zile urmând ca pe final să ajungă la practici mai profunde și mai îndelungate.

Programul este gândit să te susțină indiferent de locul unde te afli în călătoria ta personală . Este o resursă la care vei putea apela oricând de-a lungul vieții.

Cand incepe si cand se termina programul?

Programul Începe cu prima sesiune live, la o dată anunțată. Tot atunci vei primi acces la platforma online unde vei regăsi practicile zilnice și caietul de exerciții. Vei putea accesa platforma în ritmul tău propriu, oricând îți este convenabil.

Programul se termină o dată cu ultima sesiune live, însă tu vei avea în continuare acces la practici oricând vei avea nevoie.

POT SĂ URMEZ CURSUL ÎN PROPRIUL MEU RITM?

Da. Cu exceptia sesiunilor live, cursul este online, iar practicile săptămânale devin disponibile în fiecare zi de luni, pe parcursul celor 4 săptămâni. Ulterior, accesul este liber și nelimitat la toate materialele cursului. Pentru a aprofunda și a practica în comunitate, vei avea acces la 5 sesiuni săptămânale de practică live, online.

Ce se intamplă daca nu pot participa la o sesiune live?

În cazul în care nu vei putea participa la un live, vei primi acces la un video ce conține conceptele și noțiunile discutate in cadrul sesiunii respective.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ NU-MI PLACE CURSUL?

Ai 14 zile în care poți să explorezi programul și dacă simți că din diverse motive nu-ți atinge așteptările, ne poți contacta pentru returnarea integrale a contravalorii achitate.

DE CE AM NEVOIE DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC PENTRU A ACCESA CURSUL?

Programul este accesibil în format digital într-o platforma de cursuri. Ai nevoie de un device (laptop, tabletă, telefon) conectat la Internet. Vei putea de asemenea, descărca fișierele audio pentru a le putea folosi direct din telefon. Sesiunile live vor folosi platforma Zoom pe care va fi nevoie să o descarci gratuit.

Plugin powered by Kapsule Corp