Mindful Yoga Brunch

duminică, 26 feb. 2023

11:00 - 15:00


Alege să petreci o duminică dedicată ție și sufletului tău. O sesiune de yoga, exerciții de centrare și calmare a minții precum și un brunch plin de ingrediente sănătoase.

Începem cu o clasă de yoga energizantă, facilitată de Alexandra Mandache. Yoga te face să te simti bine in pielea ta, scade nivelul stresului, creste increderea in sine, imbunatateste flexibilitatea fizica și psihica, te învata sa respiri constient si stimuleaza activitatea optima a tuturor sistemelor din corp. Ora de yoga este sustinuta de catre Alexandra Mandache, instructor yoga atestat si se adreseaza oricarui nivel, chiar si persoanelor care nu au mai practicat yoga pana acum.

Continuăm cu meditație și exerciții de mindfulness…ne simțim corpul,  ne ancorăm în respirație,  conștientizăm momentul prezent, practicând blândețea față de noi și față de ceilalți, îndrumați fiind de Liliana Paraipan, profesor acreditat de mindfulness și meditație.

Te asteptam cu entuziasm, curiozitate si o saltea/patura/izopren. Si bineinteles poftă de miscare conștientă și apoi de mâncare sănătoasă! Pregătim un meniu ovo-lacto-vegetarian, format din aperitiv, felul 1, felul 2, desert si bautura non-alcoolica.

Pentru că locația este minunată poți savura priveliștea și după ce terminăm yoga si masa.

Așadar poți petrece câteva ore bune făcând mișcare pentru trup, minte si suflet și hrănindu-te cu adevărat.

Costul acestei experiențe este 97 lei.

Poți plăti online, cu cardul, direct aici. Completează formularul de înregistrare iar apoi ai opțiunea de plată online.
Dacă dorești să achiți cu transfer bancar, vei primi pe mail detaliile bancare.

Pentru alte informații ne poți contacta telefonic la 0740144595 sau 0722279847.

Date fiind conditiile speciale de distanțare, exista un număr limitat de locuri disponibile.

Locatie

Forest Villa
Str Sibiului 44
Cisnadioara, Sibiu, 555301

Cost

RON 90.00