Studiile internationale realizate atat in companiile mari, cat si in cele mici si mijlocii, demonstreaza ca managementul stresului, realizate prin programele de mindfulness și wellness in companii, contribuie cu intre 25% si 55% la cresterea productivitatii organizatiei si a stabilitatii si eficientei angajatilor. 

Succesul unei companii se bazeaza in mare masura pe oameni. Avem nevoie de creativitatea lor la locul de munca, de eficienta și de implicare…Toate astea le putem obtine daca oamenii cu care lucram sunt sanatosi, optimisti si motivati. 

Este aproape imposibil sa multumesti intreaga echipa printr-o singura forma de recompensare, fie ca este vorba de un bonus, de oferirea titlului de „Angajatul lunii” sau de incurajarea verbala: „Bine lucrat! Tine-o tot asa!”.

Acest fenomen se explica prin faptul ca ca, in zilele noastre, resimtim din ce in ce mai mult o lipsa acuta de sens in tot ceea ce intreprindem, si pentru ca nevoile oamenilor devin tot mai diferite si in continua schimbare. Astazi putem vorbim de lipsă de concentrare, maine de o durere de spate cauzata de stres acumulat iar peste ceva timp chiar de o îmbolnăvire gravă.

Pentru a preveni sau trata unele din aceste provocări, vă propunem un program de corporate mindfulness și wellness care se bazează pe instrumente de management al stresului profesional, tehnici de relaxare și practici menite să prevină epuizarea fizică și mentală a angajaților, să crească motivația și creativitatea pentru ca în final să-și poată atinge obiectivele personale și profesionale.

 • Creșterea creativității prin Mindfulness si pictură

Atelier ce combină exerciții de mindfulness cu bucuria culorilor și a picturii având ca scop creșterea puterii de concentrare, dezvoltarea creativității, învățarea instrumentelor de management al stresului și cultivarea atitudinilor de acceptare, răbdare, încredere, curiozitate. Îmbunătățește starea de spirit a angajaților, crescându-le motivația și gradul de implicare la job.

Durata: 4 ore 

Nr participanti: min 6 – max 12 pers

 

 • Calmarea Minții prin Mindfulness si desen de mandale  

Atelier care îmbină exercițiile de mindfulness cu desenarea de mandale, având ca scop dezvoltarea atenției, calmarea minții, îmbunătățirea creativității. Crește eficiența și motivația angajaților.

Durata: 3 ore 

Nr participanti: min 8 – max 20 pers

 

 • Atelier de managementul stresului prin mindfulness și tehnici de relaxare –

  atelier dedicat descoperirii și explorării conceptului de mindfulness ca instrument de creștere a clarității mentale și a rezilienței emoționale, acceptare și adaptare la situațiile din viața personală și profesională, instrument de management al stresului și tehnică de relaxare. Crește productivitatea și gradul de implicare a angajaților la locul de muncă.

Durata: 2 ore

Nr participanti: min 8 – max 50 pers

 • Concentrare și echilibru prin yoga și mindfulness

  O sesiune echilibrantă de yoga, exerciții de mindfulness și meditație pentru un corp energizat și o minte calmă. Crește gradul de motivare a angajaților, îmbunătățește eficiența și concentrarea acestora la job.

  Durata: 2 ore

  Nr participanti – min 6 – max 20 pers

   

Pentru detalii sau oferte personalizate, ne puteți contacta aici!

 

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te GRATUIT pe e-mail