fbpx

Selectați Pagina

mindfulness în companii

Cursuri de reducere a stresului și creștere a rezilienței pentru angajații tăi

It’s smart business to prioritize mental wellbeing.

 

Sprijină-ți angajații cu programe de antrenament mental pentru a-i face mai fericiți și mai productivi și pentru a crea o cultură organizațională mai sănătoasă 

Mindfulness scade nivelul de stres cu 28%
Mindfulness îmbunătățește gradul de satsifacție la job și reduce burnout-ul
Mindfulness creste cu 36% abilitatea de a raspunde cu claritate în fața evenimentelor stresante 
R

Meditația creste puterea de concentrare cu 12%

Prin programe susținute de dovezi științifice, Mindfulness Romania oferă programe de training care îți ajută angajații să aibă grijă proactiv de sănătatea lor mentală și să-și crească reziliența. Abordarea noastră combină ultimele descoperiri ale neuroștiinței, psihologiei pozitive și ale științei stării de bine într-un curriculum non religios, aplicabil mediului corporate modern – de la top management la entry levels.

Navigăm prin incertitudine

În prezent, angajații fac față unui nivel de incertitudine, stres și anxietate fără precedent, atât pe plan personal cât și profesional. Cursurile și programele de mindfulness le oferă instrumente și exerciții practice de reducere a stresului, metode de lucru cu emoțiile și tiparele mentale, tehnici de antrenament pentru minte,  care au ca scop final schimbarea mentalității și îmbunătățirea stării lor de bine!

Cultivăm Resurse Interioare 

Multe companii apelează la mindfulness datorită faptului că este cel mai eficient instrument prin care își pot ajuta angajații să aibă grijă în mod proactiv de sănătatea lor mentală.

 Cursurile de mindfulness ajută angajații să-și cultive resurse interne pentru starea lor de bine, să-și folosească energia mentală mult mai eficient, să-și regleze emoțiile dificile la orice moment, nu doar în timpul meditației. Fiecare curs este o ocazie de relaxare și reîncărcare, dar și o oportunitate de învățare și practică a unor obiceiuri aplicabile în viața lor de zi cu zi.

Construim Reziliența

Similar cu învățarea unui sport sau a unui instrument, cercetările arată că reziliența este o abilitate care se dezvoltă prin antrenament consistent. Programele ongoing de mindfulness ajută angajații să răspundă mai bine în situații de stres, să găsească echilibrul work life pentru a preveni burnout-ul și să-și dezvolte un rezervor de resurse interioare, toate menite să le crească reziliența. Folosind cuvintele lui Jon Kabat-Zinn, ” You can’t stop the waves, but you can learn to surf.”  Valurile sunt inevitabile în mediul corporate actual, dar cu mindfulness, angajații au abilitățile necesare să navigheze suișurile și coborâșurile într-un mod care produce schimbări pozitive pe termen lung, atât în sănătatea lor mentală cât și fizică. 

Beneficii dovedite științific ale practicii mindfulness

pentru angajați

⇒ Stres și anxietate reduse

⇒ Energie, motivație și reziliență crescute

⇒ Performanță și satisfacție la job îmbunătățite

⇒  Somn mai odihnitor

PENTRU COMPANII

⇒ Productivitate și creativitate crescute

⇒ Proces îmbunătățit de luare a deciziilor și prioritizare

⇒ Absenteism și cheltuieli medicale mai scăzute 

⇒ O cultură mai sănătoasă a organizației

PROGRAME MINDFULNESS PENTRU COMPANII

 

WORSHOP-URI ONLINE, durata 1 – 2 ore

Oferite sub formă de servicii a-la-carte sau serii de evenimente,  aceste workshop-uri adresează diferite tematici cum ar fi reducerea stresului, creativitatea, inteligența emoțională, compasiunea, etc). Oferă angajaților tăi oportunitatea de a descoperi puterea mindfulness prin exerciții ghidate aplicate și o perspectivă științifică asupra acestei practici vechi de mii de ani.   Fiecare workshop are ca scop plantarea semințelor pentru o stare de bine de durată și oferă instrumente și practici cheie ce vor putea fi aplicate cu rezultate imediate în viața de zi cu zi.

Mindfulness - calea de a-ți găsi echilibrul interior

Workshop-ul va include prezentarea câtorva noțiuni teoretice și efectuarea a minim 3 practici mindfulness astfel încât participanții să înțeleagă atât la nivel cognitiv știința care stă la baza mindfulness cât mai ales să experimenteze beneficiile acestei practici.

Prezent si Calm în fața stresului - 5 practici simple de relaxare, centrare și prezență

  • Respiratia, cea mai simplă și eficientă tehnică antistress
  • Conexiunea cu corpul și simțurile
  • Pune STOP îngrijorărilor și anxietății
  • Cum lucrez cu emoțiile dificile?
  • Cum rămân calm în mijlocul furtunii?

O inimă deschisă - Practici pentru cultivarea compasiunii si a bucuriei

  • De la empatie la compasiune
  • Neuroștiința compasiunii de sine
  • Cultivarea încrederii, conexiunii și colaborării – practică mindulness

PROGRAME MINDFULNESS PENTRU COMPANII

 

Programe Stress Relief + Resilience, 4-8 sesiuni a 60-90 min

Cultivă starea de bine și sănătatea mentală a angajaților tăi cu un curriculum integrat de mindfulness și wellbeing. Cu ajutorul sesiunilor săptămânale, angajații tăi vor dezvolta obiceiuri menite să le reducă stresul si să acceseze resurse interioare ale rezilienței și astfel să-și hrănească proactiv sănătatea fizică și mentală.

DESCOPERĂ PUTEREA MINDFULNESS, 4 SESIUNI

program interactiv de mindfulness are ca obiectiv învățarea și aplicarea de instrumente și exerciții practice de mindfulness în vederea regăsirii sau menținerii echilibrului mental, emoțional și psihic. Participanții la program vor primi acces la un set de exercitii ghidate in format audio pe care le vor putea folosi pentru practica individuală zilnică sau pentru viitor

Practica Rezilienței, 6 SESIUNI

Reziliența este abilitatea de a naviga prin adversitate având ca scop final adaptarea si succesul.  Înseamnă cultivarea unei stări de calm, claritate și stabilitate, chiar când situațiile devin stresante sau amenințătoare la siguranța și integritatea fizică, emoțională sau psihică. Acest program interactiv se bazează pe tehnici si practici de mindfulness și are ca scop dezvoltarea abilităților de a face față emoțiilor dificile, incertitudinii și schimbării, ceea ce conduce în final la performanță crescută și stare de bine.

Antrenează-ți mintea pentru succes, 8 sesiuni

 Program de 8 săptămâni a câte 1h 30min pe săptămână – program dedicat creării de noi obiceiuri în vederea creșterii performanței și dezvoltării de abilități pentru inteligență emoțională, reziliență și gândire pozitivă. Are la bază metode dovedite științific de modificare a creierului prin efectele neuroplasticității. 

DESPRE FACILITATOR

Liliana Paraipan are o carieră  profesională ce numără 10 ani de experiență în domeniul pieței financiare și alți 15 ani de antreprenoriat în domeniul wellbeing. Începând cu 2012 însă, a întâlnit practica mindfulness și asta i-a schimbat viața în bine. “Mindfulness m-a reînvățat să fiu bine cu mine și să fac față cu reziliență situațiilor provocatoare din viața mea.  Iar în 2017, am decis să mă dedic total acestui domeniu, astfel că m-am certificat și specializat în mindfulness, mai exact metoda MBSR (Mindfulness based Stress Reduction).”
Este în primul rând practicant și apoi profesor de mindfulness, scopul Lilianei fiind acela de  oferi clienților  programe personalizate aplicabile imediat în viața reală, menite să aducă echilibrul și bucuria.

DE CE MINDFULNESS IN COMPANIA TA

l

SCIENCE BASED

Programele noastre de mindfulness derivă din ultimele cercetări din domeniul neuroștiinței, al psihologiei pozitive și al wellness-ului. Abordarea noastră este fără înflorituri, non- religioasă ci una bazată pe strategii și instrumente de mindfulness, aplicabile imediat în rutina de viață a omului modern. 
Z

RESULTS DRIVEN

Mindfulness este de neegalat în ceea ce privește impactul pe care îl are asupra îmbunătățirii performanței și stării de bine a angajaților. Ne angajăm să livrăm rezultate puternice, care sunt eficiente imediat și care durează pe termen lung.

PRACTICAL

Abordarea noastră oferă conținut ușor de învățat și de utilizat în aceeași zi. Ajutăm la crearea unui spațiu de liniște în mijlocul furtunii, astfel încât angajații dvs. să își poată dezvolta abilitățile unui mindset optim – calm, claritate, reziliență, conectare.

ENERGIZING

Abordarea noastră este experiențială și energizantă. A practica mindfulness cere efort, dar poate fi în același timp un proces plin de vitalitate și pozitivitate.Cultivăm deschiderea, încrederea și conectarea umană între membrii echipei. 

Plugin powered by Kapsule Corp