fbpx

Selectați Pagina

Mindful Me Community!

Descoperă un Spațiu Unic de Transformare ghidat de experiența si cunoașterea Lilianei 

MindfulMe este mai mult decât un program – este o călătorie de redescoperire a sinelui, concepută pentru femei ca tine, care simt nevoia unei schimbări autentice.

Te confrunți cu epuizare, stres, și un sentiment de singurătate, chiar și în mijlocul vieții agitate.

MindfulMe îți oferă instrumentele necesare pentru a te reconecta cu tine însăți și a redescoperi bucuria vieții.

Cu MindfulMe, nu doar că vei dobândi o mai bună gestionare a stresului și a emoțiilor, dar vei redescoperi și bucuria de a trăi, redefinindu-ți relația cu tine însăți și cu lumea înconjurătoare. Vei învăța să îți pui limite sănătoase și să te valorizezi așa cum meriți.

MINDFULME - MAI MULT DECÂT O COMUNITATE

MindfulMe este partenerul tău în călătoria către o viață conștientă.

Structurat ca un abonament lunar la o platformă de practici, meditații live și ateliere, toate găzduite de Liliana.

Aici, vei avea acces la o colecție în continuă creștere de resurse și vei beneficia de un parteneriat viu, adaptat nevoilor tale.

Apăsari

Este MindfulMe pentru Mine?

MindfulMe este conceput special pentru femei ca tine, care:

 • Caută claritate și direcție: Ești într-un moment de cotitură în viața ta și simți nevoia unei schimbări. Dorești să găsești un sens mai profund și o direcție clară pentru viitorul tău.

 • Se confruntă cu stres și epuizare: Simți că responsabilitățile vieții te copleșesc și căldura zilnică te-a lăsat fără energie și motivație. Ești în căutarea unui refugiu care să te ajute să te reconectezi și să te reîncarci.

 • Doresc să se redescopere: Ai avut întotdeauna grijă de ceilalți, punându-le nevoile înaintea propriilor tale pasiuni și dorințe. Acum este momentul să te concentrezi pe tine și să redescoperi ce te face cu adevărat fericită.

 • Caută instrumente practice: Ai încercat diverse metode de auto-ajutorare, dar acum îți dorești abordări practice și concrete care să aibă un impact real în viața ta de zi cu zi.

 • Își doresc suport și comunitate: Simți nevoia de a fi ghidată de un mentor experimentat și de a împărtăși experiențele tale cu o comunitate de femei care se confruntă cu provocări similare.

Dacă te regăsești în oricare dintre aceste descrieri,

MindfulMe este SPATIUL tău DE CREȘTERE ȘI TRANSFORMARE!

 

Iată Ce Vei Obține Dacă INTRI ÎN COMUNITATE

 

Ce Include Abonamentul la MindfulMe?

Beneficii Concrete pentru Călătoria Ta de Redescoperire și Echilibru
 • Acces Permanent la Resurse Extensoase de Meditație: Vei avea la dispoziție o bibliotecă bogată de practici de meditație, actualizată lunar cu noi materiale pentru a-ți susține progresul și evoluția.
 • Exerciții de Claritate și Dezvoltare Personală: Beneficiază de exerciții concepute pentru a-ți oferi claritate și direcție, ajutându-te să iei decizii aliniate cu valorile și aspirațiile tale.
 • Sesiuni Live și Interacțiune Directă cu Liliana: Participă la evenimente live și sesiuni interactive unde vei putea primi ghidaj direct și personalizat de la mentorul nostru, Liliana.
 • Programul RAIN Partners: Exclusiv pentru abonații Premium, acest program oferă o oportunitate unică de a lucra în parteneriat cu alți membri, facilitând o învățare profundă și conexiuni valoroase.
 • Acces la Comunitatea MindfulMe: Alătură-te unui grup de femei care împărtășesc experiențe similare și care te vor susține în călătoria ta de redescoperire și creștere personală.
 • Instrumente și Tehnici Practice: Învață cum să aplici ceea ce ai descoperit în sesiunile noastre în viața ta de zi cu zi, pentru o transformare reală și durabilă.
 • Evenimente Exclusiv Online și Offline: Participă la evenimente speciale, ateliere și retrageri, concepute pentru a-ți adânci practica și a-ți îmbogăți experiența MindfulMe.

 

N

Centrare și prezență in corpul tău

Conexiunea puternică cu sinele tău îți arată drumul, sensul, misiunea..

N

Claritate Mentală

Ieși din starea de pilot automat și reînveți să fii mai mult decât să faci

N

reglare emotională

La final, starea ta va fi diferită. Vei simți echilibru, claritate și stabilitate

N

o voce interioară puternică

Pleci cu instrumente și practici utile pentru oricând vei avea nevoie în viitor

N

SENS, DIRECȚIE pentru viata ta

Ieși din starea de pilot automat și reînveți să fii mai mult decât să faci

N

CURAJ ȘI PUTERE INTERIOARĂ

Conexiunea puternică cu sinele tău îți arată drumul, sensul, misiunea..

N

CONEXIUNI DE SUFLET

Pleci cu instrumente și practici utile pentru oricând vei avea nevoie în viitor

N

SUSȚINERE ȘI GHIDAJ

La final, starea ta va fi diferită. Vei simți echilibru, claritate și stabilitate

Nu este doar o înscriere la un program, este un angajament față de propria ta transformare și fericire.

“Înainte de a descoperi practica mindfulness, viața mea era un vârtej continuu de termene limită și stres. Am descoperit în acest program nu doar tehnici de relaxare, ci o adevărată cale de autocunoaștere. Liliana mi-a fost nu doar un ghid, ci o sursă de inspirație. Acum, mă simt mai conectată cu mine însămi și cu ceilalți, și am învățat să trăiesc fiecare moment cu adevărat. Este o transformare pe care nu mi-am imaginat-o vreodată posibilă.”

Laura, 42 de ani, Manager Proiect

“MindfulMe a fost revelația de care aveam nevoie în viața mea personală și profesională. Erau momente în care mă simțeam pierdut și epuizat, dar programul și în special sesiunile cu Liliana m-au ajutat să găsesc un echilibru interior profund. Am învățat să privesc provocările vieții cu curaj și optimism, și asta a schimbat totul pentru mine.”

Andrei, 37 de ani, Antreprenor

“Am venit la cursul de mindfulness căutând o cale de a reduce stresul, dar am găsit mult mai mult decât atât. Am descoperit o comunitate de oameni incredibili și un program care m-a ajutat să mă conectez cu mine însuți la un nivel pe care nu l-am crezut posibil. Prin meditație și mindfulness, am învățat să mă bucur de fiecare zi și să găsesc frumusețe în lucrurile simple. Mulțumesc, Liliana, pentru această călătorie uimitoare!”

Daniel, 45 de ani, Arhitect

“Participarea la MindfulMe a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată. Fiecare sesiune, fiecare practică, m-a ajutat să-mi redescopăr pasiunile și să trăiesc cu adevărat. Acum am un sentiment de claritate și pace pe care nu l-am mai experimentat până acum. Liliana este un adevărat mentor, care te învață nu doar să meditezi, ci să trăiești cu intenție și bucurie.”

Mirela, 39 de ani, Consultant Financiar

TEMATICILE PE CARE LE VOM ABORDA

IANUARIE - SETARE INTENTII

Începe noul an cu o călătorie de redescoperire și reînnoire personală. E timpul să reflectezi la ceea ce a fost și să îmbrățișezi cu optimism ceea ce va veni. Vei învăța să te reconectezi cu dorințele și aspirațiile tale autentice, stabilind o fundație solidă pentru un an plin de creștere și realizări personale.

FEBRUARIE - Acceptare și Iubire de Sine<br />

Dezvoltă o relație mai bună cu tine însuți prin practici de prezență și compasiune. Învață să te accepti și să te iubești așa cum ești, punând bazele unei creșteri personale și a unei transformări autentice.

MARTIE - Reglare și Maturitate Emoțională

Dezvoltă-ți capacitatea de a recunoaște, accepta și gestiona emoțiile într-un mod sănătos. Învață să trăiești emoții puternice în mod conștient și constructiv, îmbunătățindu-ți calitatea vieții personale și profesionale.

APRILIE - Corpul ca Busolă: Ascultarea și Înțelegerea Semnalelor Corpului<br />

Redescoperă cum să te reconectezi cu corpul și sistemul nervos pentru a recupera echilibrul și starea de bine. Învață să asculți și să înțelegi semnalele corpului tău, accesând astfel înțelepciunea ta interioară.

MAI - Atașament versus Autenticitate<br />

Explorează echilibrul dintre nevoile de atașament și autenticitate. Învață cum să menții sănătatea holistică, respectându-ți propria identitate și nevoile personale.

IUNIE - Credinte limitative<br />

Identifică și transformă convingerile care te țin pe loc. Învață cum să remodelezi aceste credințe pentru a obține libertate și expansiune interioară.

IULIE - Comunicare Autentică și Relații Conștiente

Dezvoltă abilități de ascultare activă și exprimare sinceră a nevoilor și sentimentelor tale. Învață cum comunicarea conștientă poate aduce conexiuni mai profunde și mai satisfăcătoare.

AUGUST - Creativitate și Flux: Găsirea Bucuriei în Autenticitate

Descoperă cum exprimarea creativă poate fi o sursă de bucurie și autenticitate. Exploră starea de flux și cum aceasta îți poate îmbogăți viața și creațiile.

SEPTEMBRIE - Echilibru și Simplificare: Prioritizarea Esențialului

Descoperă cum să te concentrezi pe ceea ce aduce cu adevărat valoare vieții tale. Cum viața poate deveni mai bogată atunci când alegem să trăim cu mai puțin, dar cu mai mult sens. Vom explora împreună cum să renunțăm la lucrurile și obiceiurile care nu ne mai servesc, pentru a face loc pentru ceea ce ne îmbogățește cu adevărat existența.

OCTOMBRIE - Claritate Mentală și Luarea Deciziilor Conștiente

Dezvoltă claritatea mentală pentru a face alegeri înțelepte. Învață să eliberezi mintea de zgomotul cotidian pentru a găsi pacea interioară și a lua decizii aliniate cu valorile tale.

NOIEMBRIE - Manifestarea Intențiilor Transformă-ți Visele și Dorințele în Realitate<br />

Învață să transformi visele și dorințele în realitate. Stabilește intenții clare și explorează practici care să te ajute să le aduci la viață, cum ar fi vizualizarea și meditația.

DECEMBRIE - Integrare - Practica Recunoștinței<br />

Decembrie este luna reflectării și recunoștinței. Vei învăța să integrezi toate învățăturile și experiențele anului, cultivând o practică profundă a recunoștinței. Acest proces te va ajuta să închizi anul cu un sentiment de împlinire și să pregătești terenul pentru un nou început.

Redescoperă-ți Bucuria de a Trăi alături de comunitatea MindfulMe: Călătorește în Adâncul Sinelui Tău

Fiecare zi este o oportunitate de a te reconecta cu tine însuți. MindfulMe te ghidează în această călătorie profundă, ajutându-te să găsești bucuria și pacea interioară pe care le-ai pierdut.

Apăsari

Cine te ghidează?

Eu sunt Liliana și vreau să-ți spun puțin despre călătoria mea. Sunt pasionată de mindfulness și meditație și, în drumul meu, am avut privilegiul de a ghida sute de oameni către claritate, liniște interioară și redescoperirea a ceea ce contează pentru ei.

Am studiat ani de zile și sunt acreditată la nivel internațional ca profesor de mindfulness. De asemenea, in prezent urmez cursul de formare in Compassionate Inquiry, metoda psihoterapeutică dezvoltată de Dr. Gabor Mate. Ce m-a împins înainte? O pasiune enormă și credința fermă că fiecare dintre noi are puterea de a se reconecta cu propria esență. Fiecare curs sau retreat pe care îl organizez este, de fapt, o invitație pentru tine să începi o călătorie transformativă, un moment de refugiu și regenerare.

Știu, am primit multe recunoașteri de-a lungul anilor, dar pentru mine, lucrurile sunt simple la bază: misiunea mea este să te inspir și să te ajut să îți trezești conștiința. Vreau să te împuternicesc să trăiești o viață cu adevărat semnificativă, conectată și plină de bucurie autentică. În fiecare zi, mă trezesc cu gândul că pot planta semințe de inspirație, speranță și transformare în inimile celor care, la fel ca tine, sunt gata de o schimbare.

Ai o întrebare? Contactează-mă!

7 + 9 =

Plugin powered by Kapsule Corp