Transform Your Day with Mindfulness Practices

ME TIME – MEMBERSHIP

01 iunie – 31 august

Momentul tău zilnic pentru o viață mai liniștită și mai plină de bucurie

Simți că viața te copleșește?

Te lupți cu stresul, anxietatea și o voce critică interioară care te împiedică să te bucuri de moment?

Vrei să fii mai prezentă, dar nu ai timp pentru tine?

Me Time este un moment

doar al tău!

Descoperă Me Time

Transform Your Day with Mindfulness Practices

Imaginează-ți că în fiecare zi primești o cafea specială, preparată exact pe gustul tău, care îți oferă energia și relaxarea de care ai nevoie pentru întreaga zi

😏 atunci când emoțiile și obiceiurile mentale complicate preiau controlul

🤯când te simți împărțită în multe direcții și deși ai experiență de viață, uneori îți este greu să pui granițe sănătoase pentru a putea să-ți găsești liniștea și bucuria din interior.

😮‍💨când te temi că nu meriți sau ca nu ai putea reuși

Cum vei savura momentul me time?

🟣 Alege un moment din zi doar al tău. Eu iti recomand dimineata, imediat ce te trezesti, dar vezi cum iti cade mai bine. Inclusiv pauza de pranz poate fi un moment potrivit. Asta daca ai o pauza de pranz. Sau poate ai acum un motiv sa iti iei o pauza in mijlocul zilei.

🟣În fiecare zi, îți voi servi cea mai bună cafea – uneori aromată și dulce, alteori cu note surprinzătoare. Aceste resurse și ghidări sunt menite să te ajute să navighezi provocările zilnice.

🟣 Practica o vei primi dimineața: Până la ora 07:00 dimineața, vei primi pe grupul de WhatsApp un mesaj cu link-ul către meditația sau practica zilnică de mindfulness. Astfel, când te trezești, vei avea deja la dispoziție o practică proaspătă.

🟣 De ce zilnic? La fel cum savurăm o cafea la prima rază de soare, practicile zilnice îți vor dezvolta constanța și vor stimula neuroplasticitatea creierului. Înveți să trăiești în prezent și să îți cultivi liniștea interioară.

🟣 Practici scurte, dar variate: Fiecare zi va aduce o practică diferită de 5-10-15 minute, fie că este vorba de respirație, meditație, vizualizare, recunoștință sau mișcare conștientă. 

🟣 Serveste cafeaua caldă: Linkurile cu meditațiile zilnice vor expira într-o săptămână, scopul meu fiind sa te încurajez să îți menții practica regulată și să te iti dedici timp în fiecare zi.

🟣 In plus, ai cate o tematica noua de reflectie in fiecare saptamana. În fiecare luni vei primi materiale educative care îți vor îmbogăți cunoștințele despre mindfulness și neuroștiință, ajutându-te să înțelegi mai bine cum funcționează mintea ta și cum poți maximiza beneficiile practicii.

🟣 Si ca sa ne ținem aproape, de două ori pe lună, ne vom întâlni în grup pe Zoom pentru sesiuni live. Acestea sunt ocazii perfecte pentru a medita împreună, a adresa întrebări și a împărtăși experiențe.

Cum sună pentru tine momentul Me time care îți va oferi picătura ce îți va umple ziua de bucurie?

ME Time Membership

Me Time – Momentul Tău, Energia Ta, Echilibrul Tău

Programul zilnic Me Time este conceput pentru a te ajuta să ieși de pe pilotul automat, să fii mai prezenă în viața, să reduci vocea critică și să cultivi recunoștința prin practici zilnice livrate direct în grupul tău de WhatsApp. În fiecare zi, vei primi exerciții ghidate, reflecții și activități ușor de integrat în rutina ta.

Scopul programului este să reducă stresul, să îmbunătățească starea ta emoțională și să dezvolte o conexiune mai profundă cu tine și cu ceilalți.

Ce primești dacă te abonezi la me time?

🟣 O practică de 10 minute în fiecare zi – in format video sau audio

🟣În total 90 de practici de prezență, reglare emoțională,  compasiune de sine și recunoștință. Toate practicile au suport științific, bazându-se pe mindfulness, neuroștiință, psihologie pozitivă. 

🟣 6 întâlniri live, pe zoom, in care medităm împreună și răspund întrebărilor voastre

🟣 12 exerciții de reflecție săptămânală care te vor ajuta să trăiești cu intenție și mai conștient

🟣 suportul meu la provocările zilnice, pe whatsapp

🟣 comunitatea de suport, in grupul de whatsapp 

CUM SĂ FACI PACE CU TINE

Exemplu de practică zilnică

Ca să ai o idee despre ce vei putea accesa zilnic, iată o practică scurtă de compasiune de sine. O vei putea folosi oricând simți nevoia de un moment de liniște și înțelegere față de tine însăți.

Poate și tu ai tendința de a fi în război cu tine. De multe ori, avem tendinta sa ne certam, sa ne vorbim pe un ton ridicat si sa ne adresăm poate chiar cuvinte mai dure…uneori ne criticam aspru, ne judecam si asta nu face decat sa ne transforme in propriul nostru agresor. Ne biciuim si nu ne face deloc bine.

Aceasta este o practică scurtă de compasiune și blândețe care te va ajuta să îți reamintești că meriți la fel de multă iubire și compasiune pe cât oferi celor din jurul tău.

Cine îți este gazdă în cafeneaua Me time?

Transform Your Day with Mindfulness Practices

Sunt Liliana Paraipan, profesor acreditat de mindfulness, NeuroMindfulness Master Coach si Compassionate Inquiry Practictioner

Combin exercitii de prezenta, meditatie mindfulness si exercitii de reflectie & coaching cu abordarea terapeutica a lui Gabor Mate de lucru cu trauma pentru a creste nivelul de conștiință, pentru a te reconecta cu ceea ce conteaza cu adevarat pt tine, pentru a te sustine sa faci pasi catre versiunea ta autentică.

Lucrând cu mine, vei învăța să te asculți și să fii în aliniament cu adevărul tău, câștigând puterea interioară de a lua decizii care te plasează pe drumul tău unic. Vei simți aliniere, claritate, un reper interior puternic și o conexiune profundă cu tine însuți. Astfel, vei descoperi un sens și o misiune, vei simți bucurie și entuziasm, și vei dobândi o putere interioară care provine din adevărul și aliniamentul tău. 

Află ce spun femeile care au intrat deja în cafeneaua *Me Time*

Me Time mi-a transformat complet diminețile. Practicile sunt foarte ușor de integrat în programul zilnic. Iar după câteva zile și mă simt mai prezentă și mai recunoscătoare în fiecare zi.”

Maria Popescu

„Participarea la Me Time este o experiență transformatoare. Practicile sunt foarte simple dar puternice. Efectiv îmi schimbă instant starea, bătăile inimii, mintea..”

Paula Riscau

„Recomand cu căldură Me Time. Practicile zilnice mă ajută să-mi dau siguranță, blândețe și să mă simt “acasă” in propiul corp in fiecare dimineață. Zilele mele sunt mai așezate, cu mai mult echilibru interior.”

Andreea Ionescu

Vrei și tu să te bucuri de aceste momente puternice din zi doar ale tale?

Comandă cafeaua ta preferată astăzi și fă ca această vară să fie una pentru care îți vei mulțumi toată viața!

Espresso scurt: Abonament pe o lună (începând cu luna IUNIE) – 150 lei/lună

Espresso lung: Abonament pe 3 luni (IUNIE-IULIE-AUGUST) – 450 lei + Bonus – O sesiune individuală de claritate cu Liliana

Fiecare sortiment vine și cu  două sesiuni lunare LIVE pe Zoom

Vrei și tu să te bucuri de aceste momente puternice din zi doar ale tale?

Dacă da, comandă cafeaua ta preferată și fă ca această vară să fie una pentru care îți vei mulțumi toată viața.

 

Alătură-te programului zilnic Me Time și începe călătoria către o viață mai echilibrată și conștientă.