Când ești blocat într-un război al gândurilor, viața pare mai grea

 

  • Potențialul tău este înăbușit. Când emoțiile dificile te copleșesc, suferi de stres cronic si reactionezi pe pilot automat in cea mai mare parte a timpului, este aproape imposibil să ai claritate pentru a merge mai departe.
  • Performanțele tale scad. Mintea îți este într-o permanentă alergătură, simți confuzie, puterea de concentrare se reduce si de asemenea capacitatea ta de a performa.  
  • Somnul tău suferă. Faci scenarii în cap, te îngrojorezi și nu te poți odihni. Obiseala devine o problemă de zi cu zi. 
  • Relațiile tale se deteriorează. Functionezi pe pilot automat, devii reactiv bazându-te pe tipare mentale vechi și acționezi 
  • Te simți deconectat de tine și de sensul tău. Îți este din ce în ce mai greu să rămâi conectat la scopul tău, să simți energia si vitalitatea.
  • Esti reactiv. Nu reusesti să fii prezent si reactionezi conform convingerilor limitative si a tiparelor mentale. Nu esti in aliniament cu valorile si misiunea ta.
  • Trăiesti în stres si nu mai simți bucuria. Stresul te coplesete, pierzi conexiunea cu bucuria simplă din viața ta.
  • Corpul tău este într-o continuă reacție la stres cronic. Mecanismele fiziologice de răspuns la stres sunt permanent activate, sistemul nervos e suprasolicitat, inflamația e prezentă în organism și poate avea consecințe grave.

Vino in program, invață să preiei puterea asupra gândurilor tale, să-ți trăiești emoțiile fără să le lași să te copleșească și să îți construiești o minte rezilientă. A-ți dezvolta o minte puternică este cheia pentru a face față provocărilor tale, pentru a renunța la obiceiurile si tiparele care te țin pe loc, pentru a găsi pacea interioară și a atinge cel mai înalt potențial în viață.

CE OBȚII IN URMA PROGRAMULUI?

N

CLARITATE

Intelegi cum funcționează și ce se intâmplă în mintea ta! Inveți să lucrezi cu gândurile și emoțiile!

N

CENTRARE

Practici centrarea, calmul, focusarea atentiei pentru a stabiliza mintea și emoțiile!

N

PUTERE INTERIOARĂ

Inveți să alegi conform cu ceea ce contează cu adevărat pentru tine și nu din frică!

N

SENS

Vocea ta interioară capătă forță, iar tu înveți să o asculți. Actionezi conform valorilor tale.

N

Calm

Îți observi tiparele mentale obișnuite, ieși din pilotul automat și răspunzi conștient în loc să devii reactiv!

N

REGLARE EMOTIONALĂ

Inveți să-ți trăiești emoțiile fără să le lași să te copleșească! Înveți să stai cu emoțiile dificile!

N

putere de concentrare

Inveți să îți stabilizezi atenția pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine!

N

PACE INTERIOARĂ

Mindfulness te ajută să accesezi acel spațiu interior al liniștii și calmului, independent de agitatia din exterior

Ce conține programul?
Un program ce combină noțiuni de neuroștiință, practici de mindfulness și psihologie pozitivă în care te voi ghida pas cu pas să-ți clădești o minte puternică și rezilientă. Pe parcursul celor 4 săptămâni ale programului vei învăța să-ți observi spirala gândurilor și emoțiilor negative, să te detașezi de conținutul acestora pentru a elibera din stres și anxietate, să te reconectezi cu ceea ce contează cu adevărat pentru tine și să acționezi cu claritate în conformitate cu valorile tale. Un program recomandat acelora dintre voi care au mai practicat mindfulness.
Sesiunea 1 - Intelegem si recunoastem ceea ce este in mintea noastra.

Aflăm cum functioneaza creierul și cum ne afecteaza evolutia si ritmul actual al vietii starea de bine. Folosim ceea ce neuroștiința a descoperit în ultimele decenii pentru a învăța să ne fie mai bine.

Sesiunea 2 - Ne antrenăm atenția pentru a trăi în prezent, conștient, în acceptare, fără să ne luptăm cu realitatea
Explorăm înțelepciunea experienței directe, coborâm din minte în corp, îi ascultăm mesajele, ne ancorăm în stabilitatea pe care ne-o oferă. Facem o pauză în monologul nostru mental și experimentăm lumea direct, prin simțuri și corp.
Sesiunea 3 - Explorăm valorile proprii și ne conectăm cu ceea ce contează cu adevărat.
Obținem claritate cu privire la valorile ce ne conduc prin viață. Învățăm să stăm conectati la valorile noastre unice si cu ceea ce contează cu adevarat. Observăm diferența dintre a acționa din frică și a acționa din valori, din ceea ce are sens pentru noi.
Sesiunea 4 - Învățăm să acționăm în aliniament cu ceea ce contează. Găsim sensul și puterea interioară.
Acceptăm că nu putem controla ceea ce vor ceilalti oameni, nu putem controla ce se va intampla in viitor si ne focusam pe ceea ce putem controla – actiunile noastre. Invățăm să răspundem vieții cu calm, înțelepciune și sens chiar si in momentele dificile.

CE SPUN ALTI PARTICIPANTI

“Chiar am inteles ca gandurile negative sunt interpretarea mea personala, nu trebuie sa le dau mare importanta, ci sa ma conectez mai mult pe clipa prezenta si pe respiratie.”
Ruxandra

​Meditatii sunt foarte usoare si cu rezultate foarte bune. Chiar am reusit sa “ anulez”’ puterea gândului care ma deranja de ceva vreme!
O sa aplic mereu aceste tehnici! ????
Dorina