SESIUNI DE PRACTICĂ SĂPTĂMÂNALĂ

Sesiuni online de mindfulness menite să te ajute să-ți creezi o rutină zilnică de practică a meditației mindfulness, oriunde te-ai afla. 

Intenționezi să aplici mindfulness zi de zi în toate aspectele vieții tale pentru ca să cunoști pacea minții și bucuria interioară?

Creează spațiu în mijlocul vieții tale agitate cu ajutorul sesiunilor online de mindfulness concepute pentru a-ți aduce o oază de calm și claritate. Dedicate oricărui nivel de practică, inclusiv începătorilor. 

 

Experimentează puterea mindfulness și energia conexiunii pe care practica facilitată în cadrul unui grup ți-o conferă. 

Te invit să te alături acestui grupului de practică săptămânală Aici si Acum si te vei bucura de 

👉 structura și sprijinul necesare pentru a transforma meditația într-un obicei zilnic

👉 profunzimea conștientizărilor și inclusiv a beneficiilor practicii

👉 o perspectivă mai largă asupra aplicării mindfulness-ului în viața ta

👉 participarea directă la crearea unei lumi mai conștiente, mai bune, mai iubitoare, mai empatice.

Cum participi?

Vei primi pe mail link-ul de acces pe platforma Zoom, cu cca 30 minute înaintea fiecărei sesiuni. 

De asemenea, după sesiunea live, vei primi meditația în format audio astfel încât vei putea practica zilnic până la întâlnirea viitoare. 

Cine te va ghida?

Sesiunile online vor fi facilitate de Liliana Paraipan, profesor acreditat de Mindfulness (Metoda MBSR) și health coach. 

Liliana Paraipan are o carieră  profesională ce numără 10 ani de experiență în domeniul pieței financiare și alți 15 ani de antreprenoriat în domeniul wellbeing. Începând cu 2012 însă, a întâlnit practica mindfulness și asta i-a schimbat viața în bine.

„Mindfulness m-a reînvățat să fiu bine cu mine și să fac față cu reziliență situațiilor provocatoare din viața mea.  Iar în 2017, am decis să mă dedic total acestui domeniu, astfel că m-am certificat și specializat în mindfulness, mai exact metoda MBSR (Mindfulness based Stress Reduction).” 

Fiind în primul rând practicant și apoi profesor de mindfulness, scopul Lilianei fiind acela de  oferi clienților  programe personalizate aplicabile imediat în viața reală, menite să aducă echilibrul și bucuria.

Când au loc sesiunile online?

Începând cu 15 martie 2021, întâlnirile comunității Aici si Acum vor avea loc în fiecare luni, de la ora 20.00,  iar participanții vor avea acces la meditația audio a săptămânii pentru a o folosi ca practica zilnică individuală. 

Cum se desfășoară sesiunile săptămânale?

Fiecare sesiune va dura cca 45 min și va conține intenția practicii, o meditație ghidată, reflecții de grup. De asemenea, acces la meditația audio pentru practica zilnică individuală. Fiecare săptămână va aduce o tematică și meditație diferită.