Descoperă Puterea Mindfulness

miercuri, 17 feb. 2021

19:00 - 20:00

Cum ar fi dacă ai ști că există o practică prin care poți să gestionezi cu mai mult calm situațiile stresante din viața ta? Cum ar fi dacă ai ști că există o metodă care-ți aduce claritate mentală și care te ajută să regăsești bucuria momentului prezent într-o lume plină de incertitudini? Mai mult, această practică numită mindfulness este gratuită, accesibilă oricui și oriunde, nu are efecte secundare negative și, în plus, are o fundamentare științifică solidă oferită de peste 6000 studii efectuate în ultimii 40 de ani.

Ce primești în cadrul webinarului?

– un exercitiu practic de centrare si ancorare in respiratie
– o tehnică simplă pentru a ieși din starea de pilot automat și a experimenta prezența conștientă
– o practică de compasiune de sine menită să te ajute să reduci din puterea criticului tău interior și, în timp, să te simți mai bine cu tine.

Care sunt beneficiile practicii mindfulness?

  • Îți vei calma și limpezi mintea. Îți vei crește puterea de concentrare.
  • Te vei centra și relaxa mai ușor.
  • Vei face cu calm situațiilor provocatoare din viața ta.
  • Te vei reconecta cu adevărul tău profund.
  • Vei căpăta curajul și claritatea să exprimi vocea ta interioară.
  • Vei accesa sursa creativității, bucuriei și împlinirii.

Sunt Liliana Paraipan, profesor acreditat de meditatie si mindfulness (MBSR- Mindfulness based Stress Reduction Program dezvoltat de University of Massachussets Medical School), cu drept de practică certificat de Mindful Academy. Ultimii 10 ani am lucrat in domeniul stării de bine, iar după ani buni de practică și învățare, fac un pas înainte și îți aduc mai aproape un instrument internațional, validat științific, de lucru cu gândurile și emoțiile tale având ca scop final o viața mai liniștită și mai împlinită.

Te invit la atelierul experiențial de mindfulness ce va avea loc miercuri, 17 februarie, ora 19.00, format live, online, pe platforma Zoom.
Atelierul este deschis oricui este dornic să învețe și să aplice instrumente practice de gestionare a stresului prin respirație, focus și prezentă.
Dată fiind natura practică a atelierului, locurile sunt limitate!
Inscrie-te acum folosind linkul de mai jos și rezervă-ti un loc!

Locatie

Cost

GRATUIT