Aici, la măsuța asta, mă refugiam în pauzele dintre sesiuni..mă înscrisesem la un program de Mindfulness in Intimacy la una din numeroasele locatii de retreat si meditații de pe insulă.. Aveam sa petrec acolo 5 zile pline..nu știam cum va fi dar cu cateva luni în urma făcusem cursul de 8 saptamani de mindfulness și ma atinsese destul de profund. Observasem o schimbare unica in mine. Imi placuse mult ce descopeream zi de zi, moment de moment. Imi plăcea cum vedeam acum realitatea..

 

so, fara sa stiu prea multe, am văzut cuvantul mindfulness in titlul programului, am simtit sa merg, asa că m-am dus. Am petrecut 5 zile pline de explorare, meditatii, constelatii, exerciții de grup, vizualizari..un mix foarte atipic dar care mă “atingea” prin toate ungherele..la finalul cursului, Bruno, tipul care ținuse programul face referire la sesiunile 1 la 1 pe care le oferă..Mă gandesc un pic si ii spun ca as vrea sa programez o sesiune..era ceva intens în mine pe care vroiam sa il lucrez in intimitatea unei ședințe 1 la 1. 

Relația mea cu mama era inca neinteleasa si cu atat mai puțin vindecată…am pășit cu emoție in cabana de pe plaja unde Bruno susținea sesiunile individuale…i-am explicat pe scurt durerea mea, mi-a pus cateva intrebari, mi-a dus atenția in corp si la ce simt, sa excavez acolo ce si cum se simte..era multa durere. Am plans, am vorbit, am inteles, am dat voie acelor emoții sa fie..nu știu cand au trecut cele 60 minute..dar stiu ca am plecat mai ușoară, mai înțeleaptă si mai “eu”. 

 

Am continuat sa lucrez cu Bruno..dar acela a fost momentul cand am știut că si eu vreau sa pot face asta! Să pot lucra în felul acesta cu oamenii..era foarte intens, profund, revelator si foarte vindecător. Nu știam ce metoda este, ce fel de terapie, coaching sau cum se numește ceea ce facea el..era o combinatie intre meditație, vizualizare, terapie…Am revenit in tară cu sufletul plin, cu corpul ușor, cu un sentiment de libertate. Și cu mintea în căutarea acelei formari care sa mă ajute sa pot invata și eu sa fac ce făcuse Bruno cu mine..nu știam nici cum sa încep căutările..dar, nu era prima oară cand porneam ceva de la o foaie complet goala…intr-un final, am gasit un curs de formare in compassionate inquiry. Am cercetat cat am putut fără să mă înscriu la curs..vroiam sa mă asigur cat mai mult ca seamănă cu ceea ce vroiam eu. Am inceput să-la ascult pe Gabor Mate, să urmăresc tot ce apucam, să văd câteva din demourile pe care le făcea cu oamenii..îmi părea foarte aproape de ce experimentasem și eu. Nu știu nici până azi dacă Bruno a făcut vreo formare cu Gabor Mate dar eu am decis să mă înscriu în program. Nu am facut-o chiar imediat, durata era de mai bine de 1 an si prețul de cateva mii de dolari..l-am ținut în minte si inimă până la momentul potrivit..Acum, aproape de finalizarea formării, simt că tot ceea ce am învățat se aliniază perfect cu practica mea, oferindu-mi structura și profunzimea de care aveam nevoie pentru a lucra individual cu clienții. Simt că sunt pe drumul meu…de la acea intentie simtita profund in mine acolo, in cabana de pe plaja din koh phangan până azi, cand ea se materializeaza in sesiuni si programe individuale au trecut vreo 4 ani. Multa conectare cu interiorul meu, pierderea fizică a mamei, vindecare cu mine, invatare si practică…

Am descoperit că fiecare pas pe drumul cunoașterii de sine și al vindecării este un dar prețios, nu doar pentru mine, ci și pentru cei cu care îl împărtășesc. Dacă povestea mea te-a atins în vreun fel și simți un ecou al propriului tău drum în cuvintele mele, poate că este timpul să explorăm împreună.

Fără așteptări, fără presiuni, doar spațiu deschis pentru explorare și creștere. Dacă simți că acesta este momentul tău, te invit cu căldură să te alături mie într-o sesiune individuală, unde putem lucra împreună pentru a descoperi și elibera ceea ce este mai profund și autentic în tine.

Aceasta nu este o promisiune de soluții rapide, ci mai degrabă o invitație la un dialog sincer cu sinele tău, într-un cadru de suport și înțelegere. Este un pas către a-ți trăi viața cu mai multă prezență, acceptare și iubire de sine.

Împreună, putem crea un spațiu pentru vindecare, creștere și autentică iubire de sine. Scrie-mi, dacă simți !