Select Page

tu + mindfulness + compasiune = acceptare, blândețe, bucurie simplă de a curge cu viața

 

Serie online, live, de practică experiențială de 4 săptămâni menită să te ajute să-ți menții și dezvolți practica de mindfulness și compasiune. Dedicată participanților la cursul MBSR/ReConnect Retreat care au nevoie de sprijin în a menține și crește practica mindfulness cât și pentru crearea unei comunități care ne ajută să navigăm aceste timpuri cu maturitate emoțională și să descoperim vocea unică a fiecăruia dintre noi. Este un spațiu de conținere și însoțire în care rămânem centrate în inimă, în care ne dăm voie să fim în prezent, să trăim procesul devenirii noastre cu curiozitate și fără judecată, pentru a ne vindeca și a evolua împreună. 

Acceptare

îmbrățișezi ceea ce viața îți aduce, fără să mai opui rezistență

Compasiune de sine

înveți să te porți cu tine cu blândețe și înțelegere, ca și cu un prieten drag

Bucurie

treci de la judecată la curiozitate și trăiești mai intens culorile, aromele și senzațiile vieții

R

Putere interioară

te reconectezi cu vocea ta interioară, manifești în exterior ceea ce ești tu cu adevarat

Gândurile ne dictează emoțiile și reacțiile. Poți învăța să ieși din spirala gândurilor negative și a fricii – și să îți antrenezi mintea să genereze gânduri utile, cu un impact pozitiv asupra stării tale de bine și a celorlalți.

CE PRIMEȘTI IN CADRUL  PROGRAMULUI? 

4 sesiuni live, zoom

4 sesiuni live săptămânale care te vor ajuta să menții și crești practica mindfulness  

comunitate de practică

acces la o comunitate  în care îți dai voie să fii în prezent, să trăiești procesul devenirii tale cu curiozitate și fără judecată, pentru a ne vindeca și a evolua împreună.

meditații ghidate

Acces la exerciții și practici ghidate pe care le putea face individual, în ritmul tău propriu

SUSȚINEREA LILIANEI

Mă vei putea contacta ori de câte ori simți nevoia și te voi sprijini cu cât știu, pot și sunt

CUM PARTICIPI?

După achiziția programului, vei primi pe mail link-ul de acces pe platforma Zoom.

CÂND AU LOC SESIUNILE ONLINE?

Sesiunile săptămânale live vor avea loc în fiecare luni, de la ora 20.00, pe zoom.

CUM SE DESFĂȘOARĂ SESIUNILE SĂPTĂMÂNALE?

Fiecare sesiune include prezentarea tematicii, o meditație mindfulness și la final un moment de conștientizare si reflecție. Înregistrările video vor fi disponibile doar la cerere. 

 

PÂNĂ CÂND TE POȚI ÎNSCRIE?

Programul se va desfășura în ediții lunare, de aceea, ideal este să te înscrii până la prima sesiune din luna respectivă. Sau te poți inscrie pe lista de așteptare pentru programul lunii viitoare.

CINE TE VA ÎNDRUMA?

Liliana Paraipan

Liliana Paraipan

Qualified Mindfulness Teacher & NeuroMindfulness Senior Coach

Liliana Paraipan este Qualified Mindfulness Teacher la Mindful Academy si Senior Practitioner NeuroMindfulness Institute. Are o carieră  profesională ce numără 10 ani de experiență în domeniul pieței financiare și alți 15 ani de antreprenoriat în domeniul wellbeing. Începând cu 2012 însă, a întâlnit practica mindfulness și asta i-a schimbat viața în bine. „Mindfulness m-a reînvățat să fiu bine cu mine și să fac față cu reziliență situațiilor provocatoare din viața mea.  Iar în 2017, am decis să mă dedic total acestui domeniu, astfel că m-am certificat și specializat în mindfulness, mai exact metoda MBSR (Mindfulness based Stress Reduction).” Alături de formarea de Mindfulness Teacher, Liliana a urmat numeroase cursuri de specializare la Oxford University Mindfulness Centre, Center for Mindful Self-Compassion, Search Inside Yourself (Google). În 2021 a obținut specializarea de Senior Practitioner de la NeuroMindfulness Institute. Este în primul rând practicant și apoi profesor de mindfulness, scopul Lilianei fiind acela de  oferi clienților  programe personalizate aplicabile imediat în viața reală, menite să aducă echilibrul și bucuria.

CE SPUN ALȚI CLIENȚI?

„Programul m-a ajutat sa inteleg mai bine ceea ce gandesc si simt. Am devenit mai constienta de Viata care traieste prin mine, la fel cum traieste prin orice alta fiinta din Creatie, odata cu fiecare bataie a inimii mele (m-au ajutat mult exercitiile de scanare corporala, mai ales constientizarea din zona Inimii). De-a lungul celor 4 sesiuni, mi-am definit mai clar si in mod distinct cumva Sufletul, Mintea si Corpul fizic, putand sa analizez diferentiat la nivelul acestora. Am primit niste instrumente foarte utile de a lucra in continuare cu mine pentru atingerea si pastrarea echilibrului interior. Si pentru a cultiva compasiunea, bunatatea si iubirea fata de Fiinta care sunt in prezent – merit aceeasi grija si blandete dupa cum o merita si o acord si celor din jurul meu.” Andreea Ionescu

„De catva timp subiectul ma intereseaza iar pandemia si izolarea impusa mi-a procurat timpul necesar. Programul propus de Liliana mi s-a parut o introducere excelenta in subiect dar de fapt a fost mult peste asteptarile mele. Cu multa seriozitate, profesionalism, dedicatie si marinimie Liliana a alcatuit o incursiune sistematica si explicita, uimitor de cuprinzatoare a metodei. Cu rabdare si blandete, palpabile chiar si in mediul virtual, Liliana ne-a condus prin labirintul personal si interpersonal, invatandu-ne sa contemplam si sa primim trairile interne la nivel fizic, mental si emotional. A fost o experienta nesperat de satisfacatoare care mi-a permis sa simt si sa inteleg contributia pozitiva a practicii in viata de zi cu zi. Multumesc Liliana!” Simona Grossman

„Am participat la un Program cu adevarat special. Intr-o abundenta de programe si cursuri de dezvoltare personala simt ca acest Program mi-a transmis ceva ce vreau sa iau cu mine in viitor. Inca de acum cativa ani am citit despre Mindfulness. Suna la moda si exotic. Ceva m-a atras in mod special insa. Este una dintre experientele acelea despre care spunem „DA”, asta este pentru mine. Intr-o perioada asa de tulbure (de viata, social, politic, etc), apele mele s-au limpezit si aveam nevoie de asta ca de aer. Mindfulness este o practica minunata pentru mine. Nu este teoretic sau de pus in sertar. Am lucrat cu mine, cu corpul meu, cu emotiile mele, cu sufletul meu, ghidata de un om minunat, care simt ca lucreaza cu pasiune si mai ales compasiune. Mindfulness pentru mine nu mai este doar un termen modern, exotic, cool ci este un mod de lucru cu mine care sper sa imi devina stil de viata. Multumesc cu recunostinta Liliana pentru tot ce ne-ai transmis! Imi doresc sa te revad pe viitor si sa invat de la tine ce simti sa impartasesti cu noi!.” Ioana Manolescu

Plugin powered by Kapsule Corp